Čakovec

Čakovec (zemljopisna širina 46.38 N, zemljopisna dužina 16.43 E, nadmorska visina 164 m) je grad u sjevernoj Hrvatskoj  i sjedište Međimurske županije, regije koja se nalazi između rijeka Mure  i Drave  i poznata je po svojim vinogradima, agrokulturi i lovištima. Prema popisu iz 2001.  grad sa svojim prigradskim naseljima broji 30.455 stanovnika (sam grad broji 15.790 stanovnika), prvenstveno Hrvata  i rimokatolika, a najveće manjine su Romi, Srbi  i Slovenci. Na mađarskom jeziku grad se naziva Csáktornya..

Koprivnica

U prirodno-zemljopisnom pogledu Koprivnica se nalazi na najpogodnijoj lokaciji, tj. na otcjeditoj terasi na kontaktu tercijarnih  pobrđa gore Bilogore s južne strane, obronaka Kalnika s jugozapada i močvarnih terena aluvijalne ravni koje je stvorila rijeka Drava sa sjeverne strane. Kroz grad prolazi istoimeni potok po kome je Koprivnica i dobila ime. Smještena je 50 km jugoistočno od Varaždina te 85 km sjeveroistočno od Zagreba; nadmorska visina 149 m. Uz sklopu grada Koprivnice su prigradska naselja: Herešin, Starigrad, Draganovec, Jagnjedovec, Kunovec-Breg, Štaglinec, Reka, i Bakovčice.

Varaždin

Varaždin (njemački: Warasdin, mađarski: Varasd, latinski: Varasdinum) je grad u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, uz obale rijeke Drave, središte Varaždinske županije.
Grad Varaždin obuhvaća 10 naselja: Črnec Biškupečki, Donji Kućan, Gojanec, Gornji Kućan, Hrašćica, Jalkovec, Kućan Marof, Poljana Biškupečka, Varaždin i Zbelava.

Križevci

Križevci (mađarski Körös, njemački Kreuz, latinski Crisium) su grad u Hrvatskoj. Križevci se sastoje od 60 naselja, to su: Apatovec, Beketinec, Bojnikovec, Bukovje Križevačko, Carevdar, Cubinec, Čabraji, Dijankovec,Dedina , Doljanec, Donja Brckovčina, Donja Glogovnica, Donji Dubovec, Đurđic, Erdovec, Gornja Brckovčina, Gornja Glogovnica, Gornji Dubovec, Gračina, Ivanec Križevački, Jarčani, Karane, Kloštar Vojakovački, Kostadinovac, Križevci, Kučari, Kunđevec, Lemeš, Lemeš Križevački, Majurec, Male Sesvete, Mali Carevdar, Mali Potočec, Mali Raven, Marinovec, Mičijevac, Novaki Ravenski, Novi Bošnjani, Novi Đurđic, Osijek Vojakovački, Pavlovec Ravenski, Pesek, Podbrđani Vojakovački, Podgajec, Poljana Križevačka, Povelić, Prikraj Križevački, Ruševac, Srednji Dubovec, Stara Ves Ravenska, Stari Bošnjani, Sveta Helena, Sveti Martin, Špiranec, Većeslavec, Velike Sesvete, Veliki Potočec, Veliki Raven, Vojakovac, Vujići Vojakovački i Žibrinovec.

Prelog

Grad Prelog sastoji se od 8 naselja, stanje na 2006), to su: Cirkovljan, Čehovec, Čukovec , Draškovec, Hemuševec, Oporovec, Otok i Prelog.
Prelog se smjestio tik uz lijevu obalu rijeke Drave, odnosno Dubravskog jezera, na nadmorskoj visini od oko 150 metara i udaljenosti 15 km od Čakovca. Prelog se nalazi na 46 20'13" N (geografske širine) i 16 36'53" E (geografske dužine).

Mursko Središće

Mursko Središće (mađ.: Muraszerdahely, prek.: Mürsko Srdišče ili Mörsko Srdišče) je grad u Hrvatskoj. Mursko Središće je povezano prometnicama prema Čakovcu, Podturnu  i prema Sv. Martinu na Muri te graničnom prijelazu prema Sloveniji.
Grad se sastoji od 5 naselja (stanje 2006), a to su: Hlapičina, Križovec, Mursko Središće, Peklenica  i Štrukovec.

 

Đurđevac

(mađ.: Szentgyörgyvár) je grad u Hrvatskoj. Aastoji se od 9 naselja: Budrovac, Čepelovac, Đurđevac, Grkine, Mičetinac, Severovci, Sirova Katalena, Suha Katalena  i Sveta Ana.
Grad Đurđevac smješten je u sjeveroistočnoj Hrvatskoj, a u upravno-administrativnom pogledu pripada Koprivničko-križevačkoj županiji. Đurđevac je područno središte ovog dijela Podravine; tu je smještena državna uprava, srednje škole, medicinske ustanove, trgovinski objekti, preko stotinjak tvrtki, galerija, kino te športski tereni. Središte je rimokatoličkoga Đurđevačkog dekanata.
Sam grad Đurđevac je smješten u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

NARODNO VESELJE

Uvjeti sudjelovanja

 
1) Naziv showa (NARODNO VESELJE), interaktivnog televizijskog showa-tv prodaje, u daljnjem tekstu Program, objavljuje MREŽA TV, u daljnjem tekstu Nakladnik, sa detaljima kako su izloženi u ovim Uvjetima. 
 
Program je iz produkcije OMEGA - PRODUKCIJA d.o.o.(u daljnjem tekstu: Producent). Informacije uključene u Program u odnosu na način sudjelovanja, te u odnosu na mogućnost kupnje atraktivnih nagrada za 1 (jednu) kunu, čine sastavi dio ovih Uvjeta.
 
2) Za sudjelovanje se mogu prijaviti sve osobe stare 18 godina ili starije. Radnici i članovi njihovih bližih obitelji (uključujući bilo koje životne partnere) Producenta, trgovačkih društava u sklopu grupacije MREŽE TV i bilo kojeg od njihovih zavisnih društava i / ili agencija povezanih sa ovom tv prodajom, se ne mogu prijaviti za 
kupovinu i osobe koje su se prijavile za ovu tv prodaju ne smiju imati bilo kakvu pomoć bilo koje od tih osoba. 
Sve će takve prijave biti nevažeće.
 
3) Prijavom za sudjelovanje u Programu pristajete na obveze iz ovih Uvjeta.
 
4) Program će se emitirati od 05.07.2014.godine, u večernjem terminu od 21:00 – 23:00 sati. Za vrijeme svakog Programa, jednakopravno sudjeluju sve osobe koje su nazvale niže navedeni broj za vrijeme trajanja Programa. 
 
Pozivatelji koji tokom trajanja Programa budu uključeni u emisiju stječu pravo na kupovinu jednog od 24 atraktivna proizvoda po cijeni od 1 kune. Osobe koje budu spojene uživo u studio moraju poštivati bilo koje uvjete ili upute koje su im priopćene, te Producent i voditelj zadržavaju pravo prekinuti poziv ili odbiti prodaju ukoliko osoba postupa na način koji nije prikladan ili koji može biti u suprotnosti sa bilo kojim pravilima emitiranja, javnom moralu ili sa odredbama bilo kojeg zakona ili propisa. Takve osobe ne smiju, ne ograničavajući se na navedeno, promicati bilo koji proizvod ili uslugu, koristiti neprikladan rječnik ili psovati ili na koji drugi način izreći išta što bi se moglo smatrati štetnim ili uvredljivim za bilo koju osobu, tijelo ili identitet. 
 
Takve osobe prihvaćaju da su isključivo odgovorne za posljedice bilo čega što same odluče izreći za vrijeme sudjelovanja. Sve osobe koje su nazvale broj za sudjelovanje, a nisu dobile mogućnost da sudjeluju u odgovoru u eteru Nakladnika, a samim time i u kupovini proizvoda po cijeni od jedne kune, obavezno dobivaju mogućnost ostvarivanja dodatnih 5 % popusta na sljedećoj kupovini preko tv prodaje Rondo shopa na adresi www.rondoshop.hr s time da prilikom kontaktiranja navedene tv prodaje obavezno izgovore šifru dobivenu prilikom poziva za emisiju.
 
5) Način pozivanja za sudjelovanje u Programu: Sa fiksne telefonske linije i sa mobitela:
 
060 803 031 MREŽA TV
 
060 803 033 SRCE TV
 
Cijena po pozivu je : za poziv sa fiksnih telefona 3,75 kn (PDV uključen). Za poziv sa mobitela 5,05 kn (PDV uključen) Davatelj usluga s dodatnom vrijednošću: Omega Produkcija d.o.o., Barčev trg 6, Zagreb,
OIB: 96575137742
Info mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
6) Producent neće biti odgovoran za kvarove na mreži, telefonskoj liniji ili komunikacijske smetnje bilo koje vrste ili za prijave koje neće biti potpune ili nerazumljive ili koje neće biti zaprimljene. Takve će prijave biti ništavne.
 
KUPLJENI PROIZVODI
 
7) Osobama koje su kupile proizvod u Programu po cijeni od 1 kune ( otkupna vrijednost paketa), isti će biti isporučen od strane Producenta na kućnu adresu u roku ne dužem od 60 dana.
 
8) Odluke Producenta o svim pitanjima će biti konačne i neće se ulaziti u bilo kakvu korespondenciju. Svi kupljeni proizvodi su neprenosivi i nezamjenjivi.
 
9) Nije potrebno bilo što kupiti kako bi se sudjelovalo u Programu.
 
10) Producent (ili bilo koja treća stranka koju imenuje Producent) može koristiti ime i lik kupca i njihove komentare u odnosu na kupljeni proizvod, sve buduće propagandne, marketinške i promotivne svrhe u bilo kojem mediju širom svijeta, bez obavijesti o tome i bez plaćanja bilo kakve naknade. Unatoč tome, a uz iznimku 
gore navedenoga, informacije i podaci ("osobni podaci") koje nam stavite na raspolaganje prilikom prijave, biti će čuvani i korišteni od strane Producenta i njihovih dobavljača i podugovaratelja u svrhu provođenja kupovine. 
 
Vaši osobni podaci mogu također biti dostavljeni Vašem mobilnom operateru ili vladinim tijelima, policiji ili drugim vlastima za vrijeme istrage o bilo kakvim pritužbama zbog sumnje na nezakonite radnje ili kada to zatraži telefonski operater vezano uz sustav naplate za kupovinu proizvoda. Općeniti podaci koji nisu osobni podaci mogu također biti korišteni za svrhu poduzimanja istraživanja tržišta ili prilikom izrade studija, razvojnih projekata i unaprjeđenja odnosnih usluga.
 
11) Osobama koje zovu kako bi sudjelovale u Narodnom veselju preporuča se da isprintaju i čuvaju ove Uvjete. 
 
Info linija za sva pitanja je 01/6624835, i na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
13) Ovi će Uvjeti biti isključivo podložni i tumačeni temeljem zakona i propisa Republike Hrvatske.
 
14) Za primjerak ovih Uvjeta na papiru ili za ime kupca, molimo Vas da dostavite zahtjev na "Interaktivna kupovina" na niže navedenoj adresi Promotora.
 
15) Producent: OMEGA PRODUKCIJA d.o.o. Barčev trg 6, 10000 Zagreb

Trenutno na SrceTV-u

17:00 Tjedna kronika
17:40 Hrana i vino
18:45 Odaberi zdravlje
19:45 Vijesti
20:00 Fašnik u Čakovcu
20:05 Fio show
23:00 Zapisano u zvijezdama (18)

Prijavi se !

Da bi pristupili najzanimljivijim galerijama i filmovima potrebno je da se registrirate i prijavite

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 86 

Narodno veselje